Over ons

Per 1 januari 2018 is HOTZO gestopt. Een deel van de leden is overgegaan naar ZOLO. Wij willen zichtbaar blijven in Utrecht Zuid, daarom staat onze site tot 1 januari 2020 online. Verder verwijzen we je door naar zolowerken.nl

 

Je vindt ons in Utrecht Zuid

Onze vereniging begon in 2010 als bescheiden zzp-verband in de Utrechtse wijken Hoograven en Tolsteeg. Tegenwoordig is het werkgebied heel Utrecht Zuid. De vereniging telt ruim 60 leden.

HOTZO wil de onderlinge collegialiteit, netwerkvorming en kennisdeling bevorderen van zzp’ers en ondernemers uit Hoograven, Tolsteeg, Lunetten en de Bokkenbuurt.

Het bestuur bestaat uit:

Mocht je interesse hebben in een bestuursfunctie, meld je aan. Het bestuur zoekt versterking in een algemeen bestuurslid, een secretaris en een penningmeester. Onze huidige secretaris, voorzitter en penningmeester vertellen je graag meer.

HOTZO heeft geen commissies, maar een poule van leden die op diverse deelgebieden al dan niet incidenteel actief zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de organisatie van onze masterclasses (Marjan de Reus), de communicatie (Liseth Meijer, Olga Leever en Adeline Riesselman) en content & updates van onze website (Judit Bos & Vincent van der Vliet).

Netwerken & belangen behartigen

Onze vereniging heeft twee functies: netwerken in de wijk en belangen behartigen
van leden. Dat laatste doen wij als gesprekspartner van de gemeente Utrecht,
ondernemersnetwerken en andere partijen.

Onze ambities voor de toekomst

We zijn een gezonde vereniging met volop plannen voor de toekomst.

Wil je meer weten? Neem contact op of volg ons via Twitter en Facebook.