Opening In Between café in Utrecht Zuid (voor werk- en opdrachtzoekenden)

10 maart 2017

Per 1 januari 2018 is HOTZO gestopt. Een deel van de leden is overgegaan naar ZOLO. Wij willen zichtbaar blijven in Utrecht Zuid, daarom staat onze site tot 1 januari 2020 online. Verder verwijzen we je door naar zolowerken.nl

 

Het is zover, het eerste In Between Caféin Utrecht Zuid opent de deuren op maandag 20 maart van 09:15 tot 12:00 uur in de Musketon in Lunetten.

Maandelijks komen hier, ZZP’ers en werkzoekenden, samen om de krachten te bundelen en aan de slag te gaan. Tijdens de workshops en netwerkmomenten delen we kennis en ervaring om elkaar te ondersteunen en verder te helpen.

Iedere maand zijn er minstens twee workshops om uit te kiezen en na afloop is er tijd om gezellig na te praten en je nieuwe contacten verder uit te diepen. De bijeenkomsten van In Between CaféUtrecht Zuid zijn voor iedereen gratis. Dit kan omdat het In Between Caféwordt georganiseerd door en met vrijwilligers. Koffie, thee en versnaperingen zijn tegen betaling aan de bar verkrijgbaar.

Voor maandag 20 maart staan er drie workshops (duur 45 minuten) op het programma.

  • Workshop: Ondernemen, iets voor mij?! Trainers: Sunita Chote en Christiaan de Bruin
  • Workshop: Hoe ik mijn leven veranderde – en wat ik leerde onderweg.
  • Trainer: Danielle van Grieken (max 30p.)
  • Workshop: Een rode loper voor jouw professioneel talent. Trainer: Ilonka Guurink (max 8p.)

Je kun deze morgen ook mooie pasfoto voor op je CV, LinkedIn of social media laten maken vanaf 09.30 uur. Volgende In Between café data:

  • april vervalt ivm Pasen
  • ma 15 mei in de Musketon vanaf 09.15 uur.

Uitnodiging IBC UZU maart 2017