Nieuwe HOTZO (interim) bestuursleden

2 mei 2017

Per 1 januari 2018 is HOTZO gestopt. Een deel van de leden is overgegaan naar ZOLO. Wij willen zichtbaar blijven in Utrecht Zuid, daarom staat onze site tot 1 januari 2020 online. Verder verwijzen we je door naar zolowerken.nl

 

LedenbankHOTZO’s nieuwe secretaris is Nico Groenenberg en zijn bedrijf heet Ibidem Organisatieadvies. Binnenkort is de eerste vergadering bij hem op kantoor. Iedereen is benieuwd hoe Nico HOTZO gaat organiseren vanuit zijn ervaring met Ibidem.

Corinne BekkerVerder zijn we erg blij met een nieuw algemeen bestuurslid: Corinne Bekker van Bureau 100% Bekker. Zij Corinne, is ook fondsenwerver en adviseur en heeft HOTZO veel te bieden met kennis vanuit 100% bekker.

Deze twee interim-bestuursleden zijn dapper in het gat gesprongen om HOTZO voorlopig te helpen en daar zijn we heel blij mee. Het is echter wel een tijdelijke oplossing, en daarom hebben we nog meer leuke mensen nodig die zich willen inzetten voor HOTZO. Tijdens de laatste ALV hebben we besloten de taken van het bestuur wat meer te verdelen, zodat niet alles op een paar mensen neerkomt. Dus als je geen tijd hebt voor een hele bestuursfunctie maar wél graag een handje meehelpt om te zorgen dat onze vereniging blijft bestaan, dan kunnen we je hulp goed gebruiken bij kleinere deeltaken.

Marian de ReusEén van die deeltaken is bijvoorbeeld het bedenken van nieuwe masterclasses. Marjan de Reus gaat zich daarover ontfermen. Heb je een leuk idee voor een masterclass? Deel het dan met Marjan!

kees-kortmulder-fotoTot slot bedanken we onze vorige secretaris Kees Kortmulder. Deze enthousiaste en energieke man heeft zich 4 jaar lang met hart en ziel ingezet voor ons. Hij timmert nu mooi aan de weg met zijn programma Rising Business Stars voor ondernemers die 1 tot 3 jaar aan de slag zijn. Met allerlei onderwerpen van marketing tot NLP helpt Kees beginnende ondernemers bij het opzetten en laten groeien van hun bedrijf. Kees nogmaals bedankt en succes met Rising Business Stars!