Masterclass

Per 1 januari 2018 is HOTZO gestopt. Een deel van de leden is overgegaan naar ZOLO. Wij willen zichtbaar blijven in Utrecht Zuid, daarom staat onze site tot 1 januari 2020 online. Verder verwijzen we je door naar zolowerken.nl

 

Regelmatig organiseert HOTZO masterclasses voor leden maar ook voor collega ondernemers en geïnteresseerden. Het is een lezing, training of workshop van een deskundige, gericht op interessante onderwerpen voor zelfstandig professionals.

Wil je een masterclass bijwonen?

Je bent van harte welkom. Natuurlijk zijn onze masterslasses gratis voor HOTZO leden, ZOLO Leden betalen €10 euro, maar ook andere ondernemers, gasten en introducees zijn welkom voor €20. Kijk in de Agenda wanneer onze volgende activiteit is. Aanmelden is altijd noodzakelijk en kan via onderstaand formulier.

Volgende masterclass: Blij worden van je (financiële) administratie met Maja Donker (zolo)

donderdag 26 oktober | 20.00 uur – 22.00 uur | Buurthuis Rosa, Malakkastraat 6

  • Zit je met tegenzin aan je administratie?
  • Wil je meer inzicht hoe het financieel met je bedrijf gaat?
  • Wil je je administratie in minder tijd op orde hebben?
  • Wil je blij (of minder somber) worden van je administratie?

Meld je dan aan voor de thema avond op donderdag 26 oktober: Blij worden van je (financiële) administratie! Maja’s missie is: meer helderheid in geld, meer lol in ondernemen. We stellen je voor aan Maja Donker, boekhouder, verdienadviseur, vakidioot met cijfer- en systeempjestic, gecertificeerd Profit First Professional.

Ze komt vertellen over haar fascinatie voor jaarrekeningen, BTW, inkomstenbelastingregels, maar bovenal: tips om je administratie gemakkelijker te maken en er zelfs lol aan te kunnen beleven. Wanneer je je aanmeldt kun je je vragen van tevoren insturen naar Jacqueline@JvtS.nl , zodat Maja die op deze thema avond kan beantwoorden.

Wil je Maja’s website alvast bekijken http://vanknakenstein.nl

Praktische info:

Donderdag 26 oktober van 20-22 uur, Buurthuis Rosa, Malakkastraat 6 in Utrecht

Aanmelden graag via Eventbrite https://www.eventbrite.nl/e/tickets-blij-worden-van-je-financiele-administratie-37913663789

Voor Zolo leden is deze thema avond gratis, Hotzo leden vragen wij een bijdrage van Euro 5.00, contant en gepast te betalen op de avond zelf aan Charlie en Jacqueline, de Zolo activiteitencommissie.

 

 

Geplande Masterclasses

Masterclass verslag

appels

Masterclass ‘een geweldige social mediacampagne’ & borrel

26 september 2017

Masterclass: ‘een geweldige social mediacampagne’ Wie ben je en wat heb je de ander te bieden? Spreek je wel de juiste taal om je klant te bereiken? Een goede social mediacampagne begint vaak met deze basale vragen. Je hebt vast al een LinkedIn, Facebook en Twitteraccount. Maar gebruik je het ook voor je bedrijf? Veel lees verder »

Oudere verslagen