Leden

Per 1 januari 2018 is HOTZO gestopt. Een deel van de leden is overgegaan naar ZOLO. Wij willen zichtbaar blijven in Utrecht Zuid, daarom staat onze site tot 1 januari 2020 online. Verder verwijzen we je door naar zolowerken.nl

 

Stijn-Maas

Stijn Maas

Als advocaat gespecialiseerd in arbeidsrecht en het beoordelen en opstellen van contracten. Stijn Maas staat zowel ondernemers als particulieren bij. Praktisch, betaalbaar, laagdrempelig!

Brede blik

Omdat ik behalve juridische, ook leidinggevende en strategische ervaring heb opgedaan in het bedrijfsleven, benader ik iedere (arbeidsrecht)zaak met een bredere en frissere blik dan enkel met een juridische bril op. Zowel voor ondernemers als particulieren, want ik heb jarenlang aan beide kanten van de tafel gezeten.

Betaalbaar

De maatschappelijke en economische tijden zijn veranderd. Ik merk die verandering om mij heen. Ik denk dat het ook in de advocatuur anders kan en ook anders moet. Door bewust de kosten laag te houden en te delen in een samenwerkingsverband met andere advocaten, kan ik lagere (uur)tarieven aanbieden, passend bij het huidige tijdsbeeld.

Betrokken

Verder geloof ik in een persoonlijke benadering en een goede samenwerking met cliënten. Niet een kantoor staat u bij, maar de mens en advocaat Stijn Maas. No nonsens en down-to-earth. Laagdrempelig en praktisch. Juridisch advies toegespitst op uw belangen als cliënt, maar vooral ook aansluitend bij uw wensen als mens. Geen mens is immers hetzelfde.