Leden

Per 1 januari 2018 is HOTZO gestopt. Een deel van de leden is overgegaan naar ZOLO. Wij willen zichtbaar blijven in Utrecht Zuid, daarom staat onze site tot 1 januari 2020 online. Verder verwijzen we je door naar zolowerken.nl

 

Marten_Wallinga

Marten Wallinga

Muzikant en entertainer in diverse gezelschappen. Expert op het gebied van tekstschrijven, journalistieke verslaggeving en tekstredactie. Onderwijservaring, specifiek op het terrein van kinderen die speciale zorg en aandacht nodig hebben.
Ik vind het belangrijk om zorgvuldig en geduldig met mensen om te gaan, goed samen te werken, veel plezier te hebben en te relativeren.

(Kinder)Theatergroep Wijs

Muziektheater voor kinderen maak ik met theatergroep Wijs! Samen met Chris Oelmeijer, Inge Besaris en Martine Sluijs. Al 15 jaar maken we samen swingende muziektheaterprogramma’s voor kinderen en ouder(s).

De Manne

Muzikant bij De Manne. Hier geen plek voor intimiderende bassen en decibellen, of penetrante muziek. Slechts met de niet-versterkte naturel klanken van hun stemmen, gitaren en contrabas verleiden deze drie  heren u subtiel tot sfeer. Mee neuriën op onverwacht bekende klanken, een refreintje dat op uw verzoek bijzondere herinneringen boven brengt.

Charlotte Welling & Trio Dobbs

Vergeten Zangeressen van het Vaderlandse Lied. Muziektheater over de jaren ’50 en ’60. Confronterend, nostalgisch, ontroerend. Marten Wallinga is onderdeel van Trio Dobbs (basgitaar, contrabas, zang)