Leden

Per 1 januari 2018 is HOTZO gestopt. Een deel van de leden is overgegaan naar ZOLO. Wij willen zichtbaar blijven in Utrecht Zuid, daarom staat onze site tot 1 januari 2020 online. Verder verwijzen we je door naar zolowerken.nl

 

Marion van Doorm

Marion van Doorm

 

Afscheid nemen van hen die we verliezen is verdrietig en raakt een mens tot in de ziel. Het is een ingrijpende gebeurtenis, waar met rust, liefde en zorg aandacht aan mag worden gegeven.

  • ik wil naast u staan
  • u begeleiden
  • de praktische zorg uit handen nemen

In de periode voorafgaand aan het afscheid en op de dag van de uitvaart zal ik ondersteunen waar dat nodig is, afstand bewaren waar dat gewenst is, en naderbij komen waar mijn inbreng gevraagd wordt.

Als de dag van gisteren

Iedereen heeft een verhaal dat het opschrijven en delen waard is. Dat is het uitgangspunt van ‘Als de dag van gisteren’. Dierbare herinneringen aan het papier toevertrouwen is niet altijd eenvoudig. Niet iedereen is met het schrijversgen geboren. Daarmee kan ik u van dienst zijn. Ik zal door middel van een aantal gesprekken uw verhaal vastleggen. Eerst door het gesprek op te nemen met een voicerecorder om dit vervolgens uit te werken en samen te stellen tot een mooi boek.