Leden

Per 1 januari 2018 is HOTZO gestopt. Een deel van de leden is overgegaan naar ZOLO. Wij willen zichtbaar blijven in Utrecht Zuid, daarom staat onze site tot 1 januari 2020 online. Verder verwijzen we je door naar zolowerken.nl

 

Marileen Louwerse

Marileen Louwerse

Als je wilt afvallen, je fitter wilt voelen en/of van klachten en kwaaltjes af wil, kan het zomaar een goed idee zijn om eens te kijken naar de invloed van je voeding, beweging en ontspanning op je algehele gezondheid.

Hormoonfactor

Als Trainer Hormoonfactor kijk ik naar de mogelijke disbalans die ten grondslag kan liggen aan je klachten, aan de hand van een vragenlijst die je vooraf invult. Aan de hand van de symptomen komen we tijdens een consult op de oorzaken van je klachten, en krijg je uitleg en advies. Dit advies bestaat uit richtlijnen met voorbeelden voor een nieuw eetpatroon, tips over stress en ontspanning en een trainingsschema als je dit wilt.

Detox coach

Als Innerwave Detox Coach begeleid ik je tijdens een detox kuur, waarin je aan de slag gaat met het reinigen van lichaam en geest. Een mooie start van een nieuwe leefstijl, een goede manier om het roer om te gooien. Een detox kuur kun je tijdens of na de begeleiding op het gebied van voeding doen, of op zichzelf.

Leefstijl & Gezondheid

Het gaat bij mij niet om een dieet, het gaat om het aanpassen van je leefstijl. Als je dat doet, wil je niet meer terug naar je oude leefstijl en is het dus niet een kwestie van volhouden of jojo-en. Dat betekent dus een blijvend resultaat, wat in de loop van de tijd zelfs nog beter wordt!