Leden

Per 1 januari 2018 is HOTZO gestopt. Een deel van de leden is overgegaan naar ZOLO. Wij willen zichtbaar blijven in Utrecht Zuid, daarom staat onze site tot 1 januari 2020 online. Verder verwijzen we je door naar zolowerken.nl

 

profielfoto Judith Pieters

Judith Pieters

Advocaat gespecialiseerd in migratierecht, asielrecht en aansprakelijkheidsrecht. Tevens oprichter van Pieters Advocaten. Binnen het kantoor zijn ook advocaten werkzaam met specialisaties op het gebied van personen- en familierecht, arbeidsrecht en strafrecht.

Ons motto is: `Zorg voor recht´. Dit betekent dat wij verder kijken dan het juridische probleem. Onze advocaten denken in oplossingen, niet in problemen.

“Judith heeft een doortastende en nuchtere stijl. Ze combineert dat met gedegen vakkennis en een scherp analytisch vermogen. Zij staat bekend als iemand die doorgaat waar anderen stoppen.”

Gratis avondspreekuur
Voor veel mensen is de drempel om naar een advocaat te gaan hoog. Omdat wij het belangrijk vinden dat juridische hulp toegankelijk is, heeft ons kantoor een avondspreekuur. U krijgt een advocaat te spreken voor de duur van maximaal 20 minuten. In die tijd inventariseert de advocaat uw zaak en onderzoekt of een van onze advocaten u daarin kan bijstaan. Als dit het geval is worden verdere afspraken hierover met u gemaakt.