Leden

Per 1 januari 2018 is HOTZO gestopt. Een deel van de leden is overgegaan naar ZOLO. Wij willen zichtbaar blijven in Utrecht Zuid, daarom staat onze site tot 1 januari 2020 online. Verder verwijzen we je door naar zolowerken.nl

 

fotograaf Fleur Wiersma

Fleur Wiersma

In mijn fotografie verbeeld ik wat mijn opdrachtgever voor ogen heeft, maar nog niet (eerder) gezien heeft. Ik werk veel voor de overheid en bedrijven in de cultuur-, zorg- en welzijnsector. Daar worden mijn foto’s veelal gebruikt voor website’s, magazines, jaarverslagen, flyers en boeken.

“Mijn fotografie stelt me in de gelegenheid om tijdelijk deel te nemen in iemands leven. Het is verrijkend om kennis te maken met anders mans cultuur, gewoontes, ideeën en gebruiken.”

Je vindt me overal. Soms op reis met een groep pelgrims naar Lourdes. De dag erna fotografeer ik een theatervoorstelling in de stad. Maar ook het Utrechtse straatbeeld kan me verwonderen.

Trotse winnaar van de Zilveren Camera 2015 in de categorie natuur&milieu enkel. Ik heb de foto gemaakt in Monument Valley, een gebied in de Verenigde Staten dat bekend staat om zijn unieke rotsformaties, vanuit een souvenirwinkel.