Leden

Per 1 januari 2018 is HOTZO gestopt. Een deel van de leden is overgegaan naar ZOLO. Wij willen zichtbaar blijven in Utrecht Zuid, daarom staat onze site tot 1 januari 2020 online. Verder verwijzen we je door naar zolowerken.nl

 

Au3Breijman

Audrey Breijman

Ik ben organisatiepsycholoog van huis uit met specialisatie ‘Changemanagement en Interventies’. Na mijn studie heb ik bij diverse organisaties als adviseur, trainer en coach gewerkt. Sinds 2007 heb ik mijn eigen bedrijf “Au3Consultancy” en doe ik diverse organisatie (changemanagement) projecten, veelal in de rol van interim projectmanager/ projectleider, trainer, coach, docent, organisator en sparringpartner.

De rode draad in al mijn werkzaamheden is het in beweging brengen van mensen, waarbij de aansluiting op bedrijfsdoelstellingen, c.q. de bedrijfsprocessen niet uit het oog worden verloren.

Mensen, afdelingen en organisaties laten inzien dat er meer mogelijk is dan men in eerste instantie verwacht en hen vervolgens begeleiden, trainen en coachen om zich verder te ontwikkelen, is mijn grootste passie!