DAAR – de nieuwe flexwerkplek in Utrecht-Zuid

25 januari 2017

Per 1 januari 2018 is HOTZO gestopt. Een deel van de leden is overgegaan naar ZOLO. Wij willen zichtbaar blijven in Utrecht Zuid, daarom staat onze site tot 1 januari 2020 online. Verder verwijzen we je door naar zolowerken.nl

 

DAAR is een nieuwe flexwerkplek in Utrecht Zuid, midden op Rotsoord. Je kunt hier vanaf 4 februari 2017 aan het werk van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18:00. Ze bieden laagdrempelige abonnementen en strippenkaarten aan, waar je heel gemakkelijk mee kunt schuiven als je behoeftes veranderen.

Nieuwsgierig geworden? Wij van HOTZO ook, daarom is er op vrijdag 3 februari een HOTZO sneakpreview. Ter introductie bieden ze ons een ochtend flexwerken aan inclusief ontbijt. Vanaf 8 uur ben je welkom! Slaap je graag uit, geen probleem, dan kom je gewoon wat later… Aanmelden kan in de agenda via het formulier.

In de avonden en het weekend kun je een complete ruimte huren, voor het geven van presentaties, borrels, workshops, exposities en wat al niet meer!  Met glasvezel internet, een Epson A3-printer & (film)scanner, lockers en uiteraard koffie & thee. En elke dag tussen 12.00 en 13.00 verzorgen zij voor € 3 euro een gezonde lunch.

Meer info, check hun website: DAAR