Agenda

26 september 2017

Per 1 januari 2018 is HOTZO gestopt. Een deel van de leden is overgegaan naar ZOLO. Wij willen zichtbaar blijven in Utrecht Zuid, daarom staat onze site tot 1 januari 2020 online. Verder verwijzen we je door naar zolowerken.nl

 

Masterclass ‘een geweldige social mediacampagne’ & borrel

Masterclass: ‘een geweldige social mediacampagne’

  • Wie ben je en wat heb je de ander te bieden?
  • Spreek je wel de juiste taal om je klant te bereiken?

Een goede social mediacampagne begint vaak met deze basale vragen. Je hebt vast al een LinkedIn, Facebook en Twitteraccount. Maar gebruik je het ook voor je bedrijf?

Veel ondernemers weten niet wat zij op hun social mediakanalen moeten zetten om meer klanten te bereiken of om meer business te genereren.


Tijdens deze interactieve masterclass gaan we op interactieve manier aan de slag met deze vragen.Nico Groenenberg en Kees Kortmulder leren jou hoe je effectief en op een originele manier social media kunt inzetten om je doelen te bereiken. De masterclass is ook bedoeld om je collega-ondernemers op een leuke manier beter te leren kennen en te ontdekken wat zij doen. Samen komen we verder.


Aan het einde van de masterclass heb je diverse praktische handvatten gekregen voor een geweldige social mediacampagne. We gaan namelijk echt aan de slag met jouw vragen.


  • Doe je mee?
  • Gratis voor HOTZO leden, ZOLO Leden betalen €10 euro, maar ook andere ondernemers, gasten en introducees zijn welkom voor €20
  • Geef je op via onderstaand aanmeldformulier en vul bij ‘opmerkingen’ alvast in wat jij als ondernemer de komende tijd met social media wilt bereiken.(bijvoorbeeld: een nieuw product bekend maken, je bekendheid vergroten, binnen een bepaalde organisatie binnenkomen, …)

Meld je aan voor dit evenement