Agenda

16 juni 2017

Per 1 januari 2018 is HOTZO gestopt. Een deel van de leden is overgegaan naar ZOLO. Wij willen zichtbaar blijven in Utrecht Zuid, daarom staat onze site tot 1 januari 2020 online. Verder verwijzen we je door naar zolowerken.nl

 

Masterclass/workshop ‘Verkopen begint bij jezelf’ & nood ALV

Je weet als ondernemer dat je product of dienst goed is, maar je wilt die overtuiging nog beter overbrengen op potentiële klanten. Kom dan naar de interactieve masterclass/workshop ‘Verkopen begint bij jezelf’. Deze inter- maar vooral actieve workshop gaat over het enthousiast en geloofwaardig presenteren van jezelf en datgene waar je voor staat.

Wat doen we op 16 juni? We starten met de masterclass/workshop: ‘Verkopen begint bij jezelf’.  Je weet als ondernemer dat je product of dienst goed is, maar je wil die overtuiging uiteraard ook overbrengen op je potentiële klanten. Deze inter- maar vooral actieve workshop gaat over het enthousiast en geloofwaardig presenteren van jezelf en datgene waar je voor staat. Deze workshop wordt verzorgd door Berry van den Bos (bosenmeer.nl / theaterlokaal.nl) die met behulp van principes en werkvormen uit toegepaste improvisatie (Applied Improv).

Vanaf 21.00 uur gaat de avond over Actief Leden Verbinden (ALV). Op dynamische en onorthodoxe wijze worden de wensen van de leden en de toekomst van HOTZO in kaart gebracht en bezegeld. HOTZO vierde onlangs haar zevende verjaardag, maar staat op de tocht. Serieus, ja serieus.

Als er niet vóór de zomer nieuwe bestuurders en kartrekkers opgestaan zijn, zal HOTZO opgeheven worden.

We willen graag dat onze vereniging voor en door ondernemers blijft bestaan en nog meer kan betekenen voor ondernemers in Utrecht Zuid. Wil JIJ dat ook, en voorkomen dat de stekker er uit gaat? Kom dan in ieder geval 16 juni en laat van je horen.

  • Locatie: De Musketon, Hondsrug 19, Lunetten
  • Inloop: 19.00 uur
  • Start Masterclass: 19.30 uur
  • Actief Leden Verbinden (ALV): 21.00 uur
  • Borrel: vanaf 21.45 uur
  • Masterclass/workshop is voor leden als niet-leden gratis toegankelijk, wel even aanmelden s.v.p.

Meld je aan voor dit evenement